Kocaeli
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
Ara
Kocaeli Haber Spor Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'ya Suçlama: Galatasaraylılar Listede

Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'ya Suçlama: Galatasaraylılar Listede

Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın locasına ilişkin alınan tedbir kararının hukuka aykırı olduğunu belirtti ve şikayet edeceğini duyurdu. Ayrıca, Ilıcalı'nın sunduğu isim listesinde Galatasaraylıların yer aldığı iddia edildi.

Okunma Süresi: 2 dk

Fenerbahçe’den Acun Ilıcalı’ya Resmi İtiraz

Fenerbahçe, Acun Ilıcalı’nın locasıyla ilgili alınan tedbir kararının hukuki olmaktan uzak olduğunu ifade ederek, yasal yollara başvuracağını açıkladı. Kulüp, tedbir kararının iptali için gerekli adımları atmakta kararlı.

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin 217 numaralı locasının sözleşmesinin feshedilmesinin ardından yasal yola başvurarak tedbir talep etmişti. Mahkeme, Ilıcalı’ya locasını geri alma izni vermişti. Bu durum üzerine Fenerbahçe, konuyu mahkemeye taşıma kararı aldı.

Kulüp, locanın kullanımına dair Acun Ilıcalı’nın avukatlarından belge talep edildiğinde, ilgili sözleşmenin bulunmadığını ortaya çıkardı. Bu durum, tedbir kararının hukuka aykırı olduğunu da gözler önüne seriyor.

İsim Listesinde Galatasaraylılar Tespit Edildi

Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın 22 Ağustos'ta oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçında locadan izlemek üzere sunduğu 10 kişilik isim listesinin sorunlu olduğunu belirtti. Liste üzerinde yapılan incelemelerde, iki kişinin Passolig sahibi olmadığı ve iki kişinin ise Galatasaray taraftarı olduğu tespit edildi.

Bu durum, Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan tribün alanına Galatasaray aidiyeti taşıyan kişilerin dahil edilmesi çabası olarak değerlendirildi. Kulüp, böyle bir girişimi son derece ciddiye alıyor ve kabul edilemez buluyor.

Fenerbahçe, tribün düzeni ve güvenliği açısından bu tür durumların önüne geçmek için her türlü tedbiri alacağını ve gerekli yasal süreçleri başlatacağını ifade etti.

Yasal Süreç Hızla Başlatılacak

Fenerbahçe, Acun Ilıcalı’nın tedbir talebine itiraz edeceklerini ve yasal yollara başvuracaklarını bildirdi. Kulüp, mevcut kararı verenlerin sorumlulukları hakkında gerekli işlemlerin yapılması için Hâkimler ve Savcılar Kurulu’na şikayette bulunacağını da açıkladı.

Bu tür anlaşmazlıkların çözümünde, hukukun üstünlüğü ilkesinden ödün vermeyeceklerini kaydeden Fenerbahçe, camianın birlikteliğine zarar verecek herhangi bir durumla karşılaştıklarında mücadele etmekten geri durmayacaklarını belirtti.

Sonuç olarak, Fenerbahçe, tüm hukuki haklarını kullanarak bu hukuka aykırı kararın iptali için mücadele edeceğini açıkça ifade etti ve Acun Ilıcalı’nın talebi üzerine ileri sürülen tüm hukuksuzlukların takipçisi olacaklarını duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *