Fenerbahçe'de Transfer Süreci Başladı
Fenerbahçe'de, son dönemde gündem olan transfer çalışmalarında hareketlilik yaşanıyor. Takımın futbol şube sorumlusunun, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün kadroda yer almayacak olması nedeniyle alternatif arayışına girdiği bildirildi. Cihan Kamer, bu durumu değerlendirerek, Süper Lig'de sözü geçen bir oyuncu ile görüşme gerçekleştirdi.
Sarı-lacivertliler, mevcut kadrosundaki eksikleri gidermeyi hedeflerken, ayrılacak oyuncuların durumu da yeni transfer stratejileri üzerinde etkili olmakta. Böylece, Fenerbahçe, gelecekteki performansımız için yeni isimler üzerinde çalışmaya başladı.
Adil Demirbağ İle İlk Temas Sağlandı
Cihan Kamer'in dikkatini çeken oyuncu Adil Demirbağ oldu. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Cihan Kamer, Konyaspor’un deneyimli stoperinin menajeriyle ilk görüşmeleri gerçekleştirdi. 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sona ermek üzere ve Fenerbahçe, oyuncunun şartlarını öğrenmek üzere harekete geçti.
Adil Demirbağ, önümüzdeki sezon için transfer gündeminde önemli bir isim olarak görünmekte. Konyaspor ile yapılması beklenen görüşmelerde, transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği netleşecek.
Konyaspor'dan Uygun Fiyatla Transfer
Adil Demirbağ, Konyaspor kulübüne 6 yıl önce, Adana Demirspor'dan sadece 200 bin euro karşılığında transfer edilmişti. Süper Lig deneyimi taşıyan bu oyuncunun, Fenerbahçe'ye katılma ihtimali takımın stoper hattında yeni bir soluk yaratabilir. Konyaspor'un 28 yaşındaki oyuncunun transferine dair şartları nasıl değerlendireceği ise merakla bekleniyor.
Fenerbahçe'nin yeni sezon için hedefleri doğrultusunda yapacağı takviyelerin ne yönde şekilleneceği ilerleyen günlerde şekillenecek. Böylelikle, Çağlar Söyüncü'nün boşluğunu dolduracak olan bu transfer, taraftarların da dikkatini çekecek.