Kocaeli
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,2830 %0.02
53,7732 %0.38
6.455,01 % 2,83
Ara
Kocaeli Haber Gündem Yatalak Genç Yatağında Cansız Bedeni Bulundu

Yatalak Genç Yatağında Cansız Bedeni Bulundu

Olay, Kocaeli'nin Sarımeşe Mahallesi'nde yer alan Altunhisar Caddesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında yaşandı.

Okunma Süresi: 2 dk

Olay, Kocaeli'nin Sarımeşe Mahallesi'nde yer alan Altunhisar Caddesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde meydana gelen olay, mahalle sakinleri arasında büyük bir şaşkınlık ve endişe yarattı. Apartmanın ikinci katında yaşayanlar, bir anda gelen sesler ve hareketlilikle irkildi. Çevre binalardaki komşular da aynı şekilde uykularından uyandı ve pencerelere çıkarak neler olduğunu anlamaya çalıştı.

Apartmanın ikinci katında yaşanan bu olayın detayları, olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin çalışmalarıyla netleşmeye başladı. Görgü tanıkları, ilk başta ne olduğunu anlamakta zorlandıklarını, ancak kısa süre içinde olayın ciddiyetini kavradıklarını belirtti. Apartmanda yaşayanlar arasında kısa süreli bir panik yaşandı ve bazı sakinler hızla binayı terk etti.

Olay yerine gelen ekipler, apartmanın ikinci katında meydana gelen bu olayın nedenini araştırmaya başladı. İlk incelemelere göre, apartman sakinlerinden biri aniden rahatsızlanmış ve bu durum, çevredeki komşular tarafından fark edilerek yetkililere bildirilmişti. Sağlık ekipleri, rahatsızlanan kişiye anında müdahale ederek ilk yardımda bulundu ve daha sonra hastaneye kaldırdı.

Polis İnceleme Başlattı

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli'nin Sarımeşe Mahallesi'nde trajik bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Gaye Hatice Gülen, yatağa bağımlı bir hastaydı ve ailesi onu sabah uyandıramayınca büyük bir endişeye kapıldı. Aile, kızlarının tepkisiz kaldığını fark edince hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, genç kızı hayata döndürmek için yoğun bir çaba sarf etti. Sağlık görevlileri, kalbi duran Gaye Hatice Gülen'e kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç kızın hayata tutunamadığı öğrenildi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Gaye Hatice Gülen'in ölüm haberi, ailesi ve yakınları arasında büyük bir üzüntü ve şok yarattı. Genç kızın yaşamını yitirmesi, aile için tarifsiz bir acı oldu. Sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan genç kızın ölümü, mahallenin sakinleri arasında da derin bir üzüntüye yol açtı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *