Kocaeli
Az bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,4792 %-0.02
53,3552 %0.15
6.205,50 % -1,30
Ara
Kocaeli Haber Gündem Kafa Kafaya Çarpışan Aracın Sürücülerinin Burnu Bile Kanamadı!

Kafa Kafaya Çarpışan Aracın Sürücülerinin Burnu Bile Kanamadı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi, geçtiğimiz günlerde şans eseri sonuçlanan bir trafik kazasına ev sahipliği yaptı.

Okunma Süresi: 2 dk

Kocaeli'nin Gebze ilçesi, geçtiğimiz günlerde şans eseri sonuçlanan bir trafik kazasına ev sahipliği yaptı. İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen olayda, araçlar ciddi hasar alarak adeta hurdaya döndü. Bu tür kazalar genellikle ciddi yaralanmalarla veya daha kötü sonuçlarla neticelenebilirken, bu defa alınan haberler herkes için bir rahatlama kaynağı oldu. Zira kazaya karışan sürücüler, olayı mucizevi bir şekilde, herhangi bir yara almadan, hatta "burunları bile kanamadan" atlattı.

Bu kaza, trafik güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Araçların büyük hasar almasına rağmen, sürücülerin sağ salim kurtulması, hem araç güvenlik sistemlerinin etkinliğini hem de büyük kazalarda bile şanslı sonuçların mümkün olabileceğini gösterdi. Kaza, Gebze'nin yoğun trafik akışının olduğu bir noktada gerçekleştiği için, olası bir felaketin önlenmesi adeta bir şans olarak değerlendirildi.

Polis İnceleme Başlattı

Gebze ilçesinin Tatlıkuyu Mahallesi Güney Yanyol'da, trafik kazalarının ne kadar beklenmedik ve ani gerçekleşebileceğini gösteren bir olay yaşandı. G.Ş. yönetimindeki 34 BPC 886 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen ve 06 DTG 226 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu, her iki araç da kullanılamaz hale geldi. Kazada, araçlar adeta hurdaya döndü. Bu tür kazalar genellikle ciddi yaralanmalara ya da daha ağır sonuçlara yol açabilecekken, bu defa kazaya karışan her iki sürücünün de sağ salim kurtulması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Kaza anını gören yerel halkın hızlı müdahalesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptıkları ihbar, olaya anında müdahale edilmesini sağladı. İhbar üzerine olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, olası yaralanmalar ve tehlikeler açısından durumu değerlendirdi. Sürücüler, sağlık ekiplerinin ısrarına rağmen hastaneye gitmeyi reddettiler, bu da kazadan yara almadan kurtulduklarının bir göstergesi olarak kabul edildi. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *