Kocaeli
Parçalı bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,3245 %0.05
54,0349 %0.31
6.450,05 % 0,05
Ara
Kocaeli Haber Gündem Definede Hayatını Kaybedenler Toprağa Verildi

Definede Hayatını Kaybedenler Toprağa Verildi

Bursa'nın İznik ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, mağarada kaçak olarak define aramak amacıyla kazı yapan baba ve oğul, kullandıkları jeneratörden sızan zehirli gaz nedeniyle hayatlarını kaybetti.

Okunma Süresi: 2 dk

Bursa'nın İznik ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, mağarada kaçak olarak define aramak amacıyla kazı yapan baba ve oğul, kullandıkları jeneratörden sızan zehirli gaz nedeniyle hayatlarını kaybetti. Bu acı olay, bölgede büyük üzüntüye neden oldu. Baba ve oğulun cansız bedenleri, olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Yapılan otopsi sonuçlarına göre, ölüm sebeplerinin jeneratörden sızan karbonmonoksit gazı olduğu belirlendi.

Bu talihsiz olayın ardından, baba ve oğlun cenazeleri, memleketleri olan Kocaeli'nin Gölcük ilçesine getirildi. Gölcük'te bulunan aile kabristanlığında gerçekleştirilen cenaze törenine, ailenin yanı sıra çok sayıda yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı, katılımcılar gözyaşlarını tutamadı. Tören boyunca baba ve oğlun hayatlarından kesitler anlatıldı, yaşamış oldukları güzel anılar katılımcılarla paylaşıldı. Ölüm şekillerinin trajedisi, herkesi derinden etkiledi ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerin daha fazla önlem alması gerektiği konusunda görüş birliği oluştu.

Gölcük’te Defnedildiler

Bursa'nın İznik ilçesinde yaşanan üzücü olayda, Tevfik ve Okan Özdemir ile arkadaşları İbrahim Ergün, bir mağarada jeneratör kullanırken maalesef karbondioksit gazı sızıntısı sonucu zehirlenerek hayatlarını kaybetti. Olayın ardından yapılan ilk müdahaleler sonuçsuz kalınca, savcılık ve ilgili ekiplerce yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından üçünün de bedenleri, daha detaylı araştırmalar için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna sevk edildi. Burada yapılan otopsi işlemleri sonucunda, ölüm nedenlerinin zehirlenme olduğu kesinleşti.

Bu acı verici olay sonrasında, Tevfik ve Okan Özdemir'in cenazeleri, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi ve onların son yolculukları için Kocaeli'nin Gölcük ilçesine getirildi. Gölcük'te bulunan Kavaklı Mahallesi'ndeki Kavaklı Sanayi Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Cenaze törenine, Özdemir ailesinin yakınları ve sevenleri ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *