Adana Kozan ile İzmir Seferihisar’da iki ayrı orman yangını çıktı. Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bölgede yangına müdahalesi sürüyor.
ANKARA (İGFA)- Orman Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde İzmir Seferihisar’da çıkan yangına ilk müdahalenin gerçekleştirildiğini belirtti.
5 uçak, 11 helikopter, 46 arazöz, 4 dozer ile yangına müdahalenin sürdüğü kaydedilirken, diğer yangın haberi Adana Kozan’dan geldi.
Adana’da da meydana gelen orman yangınına ilk müdahale gerçekleştirildi.
5 uçak, 3 helikopter, 27 arazöz, 3 dozer ile bölgede olan Orman Genel Müdürlüğü, ormanın kahramanlarının Yeşil Vatan için 7/24 görev başında olduğunu kaydetti.
???? İzmir / #Seferihisar
İlk müdahaleyi gerçekleştirdik
➡️ 5 uçak, 11 helikopter, 46 arazöz, 4 dozer.
#YeşilVatan aşkıyla alevlerle mücadelemiz son ateş sönene kadar devam edecek. pic.twitter.com/wz3Rbb4F4g
— Orman Genel Müdürlüğü (@OGMgovtr) July 22, 2022
GÜNDEM
12 Ağustos 2022GÜNDEM
12 Ağustos 2022SPOR
12 Ağustos 2022SPOR
12 Ağustos 2022GÜNDEM
12 Ağustos 2022GÜNDEM
12 Ağustos 2022SPOR
12 Ağustos 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.